Ακτινογραφία κατ’ οίκον

Η Ευρωνοσηλεία κατ’ οίκων υποστηρίζει την πρωτοποριακή υπηρεσία Ακτινογραφία κατ’ οίκον. Έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνολόγοι ακτινολόγοι και ακτινοδιαγνώστες επισκέπτονται τους ασθενείς στο χώρο τους, και διενεργούν ψηφιοποιημένες ακτινογραφίες υψηλής ευκρίνειας με ελάχιστη δόση ακτινοβολίας, ακολουθώντας πάντα πιστά τους κανόνες ακτινοπροστασίας, σύμφωνα με την Ε.Ε.Α.Ε. (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας).

Δυνατότητα επανάληψης της ακτινογραφίας για την παραγωγή του βέλτιστου αποτελέσματος, εξαιτίας της εμφάνισης της ακτινογραφίας που γίνεται στην οικία του ασθενούς. Η παράδοση των αποτελεσμάτων της ακτινογραφίας, καθώς και η ενυπόγραφη γνωμάτευση από τον Ακτινολόγο γίνεται άμεσα, σε περίπου 30 λεπτά!

Οι πιο συχνές ακτινογραφίες: ακτινογραφία θώρακος, ισχίου, γόνατος, λεκάνης, σπονδυλικής στήλης, στα χέρια, στα πόδια

 

φορητός ακτινολογικός εξοπλισμός

Σύγχρονος φορητός ακτινολογικός εξοπλισμός

Ο πιο σύγχρονος φορητός ακτινολογικός εξοπλισμός ψηφιoποιημένης απεικόνισης σε μία κινητή ακτινολογική μονάδα, μπορεί να επισκεφθεί τον ασθενή οπουδήποτε μέσα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να σταλεί, αν ο ασθενής το επιθυμεί, η γνωματευμένη ακτινογραφία ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στον θεράποντα- παραπέμποντα ιατρό ο οποίος θα λάβει το αποτέλεσμα στο προσωπικό του υπολογιστή, tablet, Smartphone οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

 

 

Σε ποιούς απευθύνεται:

– σε ηλικιωμένους
– σε τραυματίες
– σε μη περιπατητικούς ασθενείς
– σε άτομα με αναπηρίες
– σε περιστατικά αδυναμίας μετακίνησης
– σε ασθενείς που χρειάζονται προεγχειρητικό ή μετεγχειρητικό έλεγχο
– σε ανοϊκούς ασθενείς
– σε άτομα με Alzheimer

Γιατί ακτινογραφία στο σπίτι

– εξυπηρέτηση την ημέρα και ώρα που ο ασθενής θέλει
– αποφυγή χρονοβόρας αναμονής για εξετάσεις και παραλαβή αποτελεσμάτων
– χαμηλό κόστος
– αποφυγή ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων

ακτινογραφία κατ' οίκον 1

ακτινογραφία κατ οίκον 2