Ενέσεις στο Σπίτι

Αναλαμβάνουμε την χορήγηση ενέσεων στο σπίτι σας. Το πλήρως καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό μας πραγματοποιεί κάθε είδος ενέσιμης θεραπείας, αυτή που χρειάζεστε ανάλογα με την περίπτωση: ενδομυϊκή, ενδοφλέβια, υποδόρια κ.α. Η ενέσιμη αγωγή μπορεί να περιέχει αντιπυρετικά, αντιβιώσεις, μυοχαλαρωτικά, αντιφλεγμονώδη, αντιπηκτικά, παυσίπονα, ινσουλίνη κτλ. Ανάλογα με τις υποδείξεις του γιατρού σας, υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης ένεσης με μία επίσκεψη ή και οργάνωση περισσότερων επισκέψεων ανά ημέρα.

Ενδομυϊκή χορήγηση

είναι είδος ενέσιμης θεραπείας που γίνετε στον ενδομυϊκό ιστό. Τέτοιου είδους θεραπείες μπορεί να είναι από αντιβιοτικές θεραπείες, αναλγητικά φάρμακα  βιταμινούχα φάρμακα, αντιψυχωσικά φάρμακα, ψυχοληπτικά, κορτιζονούχα φάρμακα κ.α.

ενδομυϊκή ένεση στο σπίτι

Υποδόρια χορήγηση

είναι είδος ενέσιμης θεραπείας, όπου γίνεται στο υποδόριο ιστό και συνήθως είναι για να χορηγηθούν φάρμακα αντιπηκτικά, θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης, φάρμακα μετά από χημειοθεραπείες σε καρκινοπαθείς ασθενείς, αύξηση του αιματοκρίτη, αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων, ορμονικά εμφυτεύματα κ.α. πάντα με εντολή του θεράπων ιατρού.

υποδόρια ένεση στο σπίτι