Εταιρεία Νοσηλείας κατ’ οίκον στη Θεσσαλονίκη


Η Ευρωνοσηλεία κατ’ οίκον είναι μια εταιρεία παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της υγείας. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει επισκέψεις κατ’ οίκον στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μέλημα μας είναι να βοηθήσουμε ανθρώπους που χρειάζονται κατ’ οίκον θεραπεία ή φροντίδα στο σπίτι. Μοναδικός σκοπός είναι η υψηλή ποιότητα των παροχών μας.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της προσφέρει τις υπηρεσίες της με ένα οργανωμένο team καταρτισμένων και εκπαιδευμένων νοσηλευτών. Απευθύνεται σε όλα τα σε όλα τα ηλικιακά στάδια της ζωής, πάντα με αγάπη, σεβασμό, υπευθυνότητα, διακριτικότητα και επαγγελματισμό. Ο στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα νοσηλευτικής φροντίδας με φιλικές τιμές για όλους. Οι παροχές μας δεν έχουν καμία είδους δέσμευση προς των πελάτη. Οι υπηρεσίες μας είναι χωρίς συνδρομή.

Νοσηλευτικό έργο

Η νοσηλευτική είναι τέχνη αλλά και επάγγελμα μα πάνω απ’ όλα λειτούργημα. Ασχολείται με τη καθημερινή και λεπτομερή φροντίδα των ατόμων. Ένας νοσηλευτής – τρία πρέπει να προλαμβάνει, να θεραπεύει και να αποκταστεί όλο το φάσμα των φυσιολογικών βιοψυχοκοινωνικών αναγκών του ανθρώπου. Ο νοσηλευτής –τρία πρέπει να συνεργάζεται πάντα με τον εκάστοτε ιατρό και να φέρει εις πέρας όλες τις οδηγίες που θα του δοθούν σωστά και με συνέπεια. Οι πράξεις που μπορεί να εκτελέσει ένας νοσηλευτής είναι : ενέσεις , αιμοληψίες , αλλαγές τραυμάτων, περιποίηση κατακλίσεων, καθαρισμό και περιποίηση σώματος του ασθενούς, μέτρηση ζωτικών σημείων και χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, συνοδεία ασθενούς, έως και παροχή βοήθειας στον ιατρό κατά την αντιμετώπιση σοβαρών τραυμάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το επάγγελμα ενός νοσηλευτή ή νοσηλεύτρια να είναι ένα μοντέλο βιοψυχοκοινωνικό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ανθρώπινης υγείας αλλά και να διατήρησή την υγειά σε όλα τα ηλικιακά στάδια της ζωής.

Η αγάπη μας για τον άνθρωπο και την πρόληψη της υγείας του μας καθιστά άγρυπνους φρουρούς στο να επιτελούμε το έργο μας στην πρωτοβάθμια φροντίδα των ανθρώπων που την χρειάζονται αλλά και των συγγενών του. Πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα σαν να φροντίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους.